Het Café Dapper team.

René Kusters-Oris

Ik ben geboren in Eindhoven maar voor mijn studie ben ik verhuisd naar Nijmegen en daar blijven wonen. In Nijmegen ben ik nu al meer dan 30 jaar met veel plezier leerkracht in het speciaal onderwijs. Onze hondjes Siro en Thisong gaan elke dag mee naar school om mij in de klas te assisteren. Verder ben ik ook al bijna 25 jaar actief als vrijwilliger bij Café Dapper, de laatste jaren als coördinator.
Voor mijn werk als vrijwilliger en de hondjes in de klas ben ik in 2020 onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. René.


Frans Oris-Kusters

Hallo, mijn naam is Frans en ik ben de echtgenoot van René. Ik ben geboren in Turnhout (B) en opgegroeid in Arendonk in de Vlaamse Kempen. Rond mijn dertigste naar Nederland verhuist. Was meteen verliefd op de stad Nijmegen. Heb in het begin van mijn verblijf hier drie jaar bij Het Gemeentearchief van Nijmegen gewerkt en zo veel over de stad geleerd. Hierna ben ik overgestapt naar de zorg. Ben ook ruim 14 jaar vrijwilliger bij Café Dapper. Ik ben gastheer en ondersteun René waar nodig. Ook houd ik de administratie van Café Dapper bij en beheer de website. Ik houd van darten, voetbal en computers. Ook ik ben ook geïnteresseerd in Thailand en de Thaise taal en cultuur.

Wil je meer te weten komen over René en mijzelf, neem eens een kijkje op onze persoonlijke website.


Gerard Daniel

Hallo. Ik ben Gerard en kom uit Huissen. Ik behoor tot de doelgroep van Café Dapper. Trouw kom ik iedere maand op de scooter naar de soos toe in Nijmegen. Ook ben ik al jaren vrijwilliger bij Café Dapper en verzorg altijd de hapjes en help achter de bar.


Wil Jansen

Ik ben Wil en kom oorspronkelijk uit Groesbeek maar ben al lang woonachtig in Nijmegen. Ik ben gastvrouw bij Café Dapper. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van de Roze Woensdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Ik begeleid tijdens deze feesten onze gasten. Voor een gezellige babbel kunnen de bezoekers van Café Dapper altijd bij mij terecht.


Marcel Meeuwsen

Hoi. Ik ben DJ Marcel en draai muziek bij Café Dapper en zorg voor een leuke sfeer. Bij mij kunnen onze gasten hun favoriete liedjes aanvragen.


Edith & Theo Cornelissen

Edith en Theo zijn de eigenaren van café De Kroeg in Nijmegen. Zij stellen iedere maand hun café gratis ter beschikking voor onze ontmoetingsmiddagen. We hebben hun keuken ter beschikking zodat wij lekkere hapjes kunnen serveren aan onze gasten. Ze verzorgen gratis koffie en thee voor onze bezoekers maar serveren ook andere drankjes.