Over ons

Contactgegevens:

  • E-mailadres Blog Frans & René.
  • Blog Frans & René op Facebook.
  • Bezoek de officiële website van Café Dapper.
  • Stuur e-mail naar Café Dapper.
  • Bezoekadres soos Café Dapper: Café de Kroeg, Grotestraat 17 Nijmegen
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het nieuws in onze blog.

Over deze website.

Facebook is tegenwoordig een platform waar discriminatie, racisme en homofobie welig tiert. Wij werden voortdurend ongewild geconfronteerd met haatberichten. Daarom hebben wij besloten Facebook zoveel mogelijk te mijden en via een eigen website het contact te onderhouden met de bezoekers van Café Dapper en onze vrienden en kennissen.

De website wordt onze digitale woonkamer. Via deze weg willen wij onze vrienden en kennissen een klein inkijkje geven in dingen die ons zoal interesseren en bezighouden.

Verder zullen wij hier nieuwsberichten en informatie met betrekking tot Café Dapper, zoals over sozen en evenementen plaatsen. Tevens zullen wij in de toekomst in de Nederlandstalige sectie een winkeltje openen met tweedehands spulletjes. De verkoop van deze spulletjes is ten voordele van goede doelen tenzij anders aangegeven.

Voor wie is deze website bedoeld?

Deze website is zowel bedoeld voor mensen uit onze kennis- en vriendenkring als voor bezoekers van de sozen van Café Dapper. Ook verzoeken wij vooral onze Café Dapper bezoekers en hun begeleiders zich op te geven voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij jullie op de hoogte van al het Café Dapper nieuws.